ProSport: Gest MIZERABIL la Iaşi! Ganea a ameninţat-o cu bătaia pe reportera Look TV, Alina Iosub: “Ţărancă proastă! Dacă-ţi trag una, te lipesc de perete!”

Comportament golanesc al antrenorului echipei FC Voluntari, Ionel Ganea. Potrivit martorilor oculari citati de ProSport, Ionel Ganea a fost abordat de reportera Alina Iosub pentru interviurile de după meci, însă era deja cineva în direct. În acel moment, antrenorul lui FC Voluntari a reacţionat violent: ”Hai, fă, nu mă bagi odata în direct? Ţărancă proastă! Ochelaristo!”, a fost replica lui Ganea pentru jurnalistă. ”Te rog frumos să vorbeşti civilizat!”, i-a răspuns jurnalista. Ganea a continuat disputa: ”Nu mă iei pe mine cu tu! Te bag în p*** mătii!” Alina Iosub l-a atenţionat că trebuie să-şi ceară scuze, moment în care fostul internaţional român a sărit direct la ameninţări: ”Dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc”, a fost auzit Ganea de oamenii prezenţi la zona mixtă.

Contactată de ProSport, Alina Iosub a confirmat ieşirea golănească a lui Ionel Ganea: ”L-am rugat să vină la interviu, moment în care el a început să mă jignească, să-mi spună tot felul de lucruri urâte, să mă înjure. Mi-a zis că pierde avionul. Da, este adevărat că m-a ameninţat că mă dă cu capul de pereţi. Observatorul şi-a notat totul în raport. Totul s-a întâmplat prea repede, nu m-am gândit să depun plângere la poliţie, dar analizez această variantă!”, a mărturisit pentru ProSport Alina Iosub, reporter Look TV.

Sport

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)