Băsescu către candidaţii PMP Iaşi: Intraţi în competiţie cu mentalitatea învingătorului, nu cu gândul să ocupaţi locul doi sau trei

Liderul PMP Traian Băsescu le-a cerut candidaţilor partidului pentru primăriile din judeţul Iaşi să intre în campanie cu mentalitatea învingătorului, nu cu gândul să ocupe locul doi sau trei.

Băsescu a spus sâmbătă la Iaşi, în faţa a aproximativ 700 de membri PMP prezenţi la lansarea candidaţilor partidului pentru locale, că nu vrea să audă că PMP se bate pentru locul doi sau trei la primării, cerându-le reprezentanţilor partidului determinare şi hotărâre.

„Nu poţi să intri în competiţie şi să-ţi propui locul doi sau trei. O să spuneţi că PMP e un partid mic. Şi ce dacă? Nu e chiar aşa de mic. Trebuie să plecăm de la mentalitatea învingătorului. În anul 2000, eram plecat cu treburi la Târgu Mureş, când m-a sunat liderul PD de atunci, Petre Roman, să mă cheme repede la Bucureşti. Am luat primul avion şi m-am dus la sediu, iar Roman mi-a spus că partidul e la patru la sută pe Bucureşti, iar candidatul la primărie avea doar unu la sută. Mi-a spus: «Traiane, trebuie să candidezi, să ridici scorul PD». Nimeni nu-mi dădea vreo şansă, dar eu voiam să câştig, nu doar să scot un procent bun pentru partid”, a declarat Traian Băsescu.

Liderul PMP a spus că partidul trebuie să aibă mentalitate de primul loc, nu să fie o formaţiune oarecare.

Totodată, Traian Băsescu a precizat că PMP trebuie să facă o campanie electorală cinstită, cu programe „realizabile şi credibile”.

„Vechile partide vor veni cu toate gogoşile, cu drum spre Lună şi câte şi mai câte. Să facem o campanie cinstită, cu proiecte care pot fi implementate dacă vom câştiga alegerile”, a spus Traian Băsescu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)