Cum a fost la acţiunea de lansare a candidaţilor PMP: Băsescu a vorbit 44 de minute, candidatul de la Hârlău abia a legat două fraze

Lume multă la Teatrul Luceafarul, la acţiunea de lansare a candidaţilor PMP la primăriile din judeţ. Pe scenă au urcat candidaţii partidului la localele din 5 iunie, iar în sală au luat loc susţinătorii acestora. Vreo 700 la număr. Petru Movilă a dat citire listei candidaţilor la cele 98 de primării din judeţ. Puţine nume sonore, doar la Cotnari PMP merge pe mâna actualului edil.

Dorina Isopescu (candidat la CL) a citit un discurs de pe foi, în vreme ce Movilă a amintit de USL şi de frăţia PSD – PNL.

„Cei de la PSD şi PNL n-au ajuns acolo prin munca lor, au cărat genţile lui Nichita şi Fenechiu. Eu n-am fost sluga nimănui. Avem şanse să câştigăm dacă ieşenii vor vota oameni şi nu sigle de partid”, a afirmat Movilă.

Candidatul PMP de la Hârlău a avut o prestaţie jalnică. Abia a putut să lege două fraze, Băsescu uitându-se chiorâş spre candidat. Dându-şi seama că râde lumea de el, omul şi-a scurtat discursul, dar a mai comis o gafă: «Îmi cer scuze pentru emoţiile necesare campaniei electorale».

Traian Băsescu a vorbit 44 de minute. Cam mult, deşi sala l-a ascultat cu atenţie. Totusi, Băsescu nu mai reuşeşte să transmită aceleaşi mesaje de forţă, nici nu mai are ce să spună după ce 10 ani a fost şef de stat.

În final, Traian Băsescu a făcut poze cu admiratorii, apoi a intrat grabit în hotelul Ramada.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Cum a fost la acţiunea de lansare a candidaţilor PMP: Băsescu a vorbit 44 de minute, candidatul de la Hârlău abia a legat două fraze”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)