Movilă nu ştie cum a aterizat Agrigoroaei la PMP: Nu este membru la Iaşi, n-am validat nici o înscriere

Filiala ieşeană a PMP refuză să accepte înscrierea senatorului UNPR Ionel Agrigoroaei în partid, a declarat liderul PMP Iaşi, deputatul Petru Movilă, după ce în urmă cu două zile senatorul UNPR afirma că a trecut la PMP, întrucât la UNPR nu mai există nici o perspectivă.

Petru Movilă a declarat că senatorul UNPR Ionel Agrigoroaei nu este membru al PMP Iaşi, întrucât filiala nu a validat înscrierea sa în partid.

„Sunt vicepreşedinte naţional, iar marţea trecută am avut şedinţă la Bucureşti şi nu s-a spus nimic despre venirea lui Agrigoroaei în PMP. Eu nu sunt de acord cu astfel de practici în politică. El nu este membru la Iaşi, nu e validat aici, nu ştiu unde s-a înscris” a spus liderul PMP Iaşi, Petru Movilă. El a făcut declaraţiile vineri seară la TeleM, în emisiunea Extemporal la democraţie, moderată de Georgeta Condur.

Movilă a mai afirmat că săptămâna viitoare lucrurile vor fi clarificate în şedinţa conducerii partidului.

Întrebat dacă senatorul Ionel Agrigoroaei va fi prezent sâmbătă după-amiază la acţiunea de lansare a candidaţilor PMP Iaşi, Movilă a răspuns: „Nu cred că va veni, pentru că nu l-a invitat nimeni”.

Senatorul UNPR de Iaşi Ionel Agrigoroaei a anunţat joi trecerea sa la Partidul Mişcarea Populară, motivând că la UNPR nu mai există nici o perspectivă şi că „este previzibil ce se întâmplă acolo”.

Ionel Agrigoroaei a declarat ca a semnat deja adeziunea la PMP, el precizând că de multă vreme încerca să se înscrie în PMP.

„Eu voiam să trec de multă vreme la ei, dar nu s-a putut din diverse motive. Am depus deja adeziunea la PMP. Am plecat din UNPR pentru că nu mai există perspective la acest partid. Este previzibil ce se întâmplă acolo”, a afirmat Ionel Agrigoroaei.

Ionel Agrigoroaei a fost ales în 2012 senator pe listele PPDD, iar ulterior s-a înscris în UNPR. Agrigoroaei a revenit în PPDD, după care s-a înscris din nou în UNPR.

Este posibil ca Agrigoroaei să se fi înscris în PMP fără a avea acordul filialei Iaşi a partidului, beneficiind de sprijinul unei persoane influente la centru.

Politica

Comentarii

5 comentarii to “Movilă nu ştie cum a aterizat Agrigoroaei la PMP: Nu este membru la Iaşi, n-am validat nici o înscriere”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)