Marius Bodea îl atacă pe Chirica pe tema falimentului RATP: Demolator iresponsabil, ctitor şi complice al dezastrului din oraş

„Reţeta devalizării şi punerii pe butuci a RATP de către grupul Nichita-Chirica a fost brevetată la Politehnica Iaşi, Citadin sau CET.

Bilanţul lui Chirica devine criminal pentru Iaşi: eşecul ruşinos în competiţia pentru statutul de capitală europeană a culturii, împrumuturile de zeci de milioane de euro, dezastrul din managementul traficului, falimentul RATP sau întârzieri şi corecţii la toate proiectele europene.

Hoţul strigă hoţii. El vorbeşte despre devalizarea industriei ieşene. Tocmai el, Mihai Chirica, groparul RATP.

Noi, ieşenii, vom plăti din banii noştri 50 de milioane de euro.

Mihai Chirica a fost ctitorul, complicele şi gestionarul tuturor acestor dezastre care au adus oraşul în zona municipiilor eşuate din perspectiva calităţii serviciilor publice şi a performanţelor administrative.

Degajarea acestui iresponsabil demolator, Mihai Chirica, m-a făcut astăzi să cred că omul nu mai are nicio scăpare. Am văzut astăzi din nou piromanul la lucru care spune că va pune oficial pe butuci RATP şi va continua cu o nouă companie strigând, practic, în gura mare, cu veselie, că e dispus să fraudeze bugetul de stat.

Voi aborda pe larg subiectul în următoarele zile şi săptămâni unde voi aduce detalii despre ceea ce s-a întâmplat de-a lungul anilor acolo şi despre celelalte dezastre din administraţia PSD-Chirica”

SURSA: Declaraţie de presă Marius Bodea, şeful filialei municipale PNL Iaşi

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)