Blaga spune că surpriza localelor va fi Moldova, unde PSD va pierde peste jumătate din capitalele de judeţ

Liderul liberal Vasile Blaga pariază pe faptul că PNL va câştiga peste jumătate din primăriile reşedinţă de judeţ din Moldova, el afirmând că surpriza localelor va fi această zonă.

Vasile Blaga a spus duminică, într-o conferinţă de presă la Iaşi că liberalii acordă o mare atenţie bătăliei de la locale pe Moldova, el anticipând că surpriza alegerilor va fi rezultatul din această regiune a ţării, considerat fief PSD.

„Surpriza la locale va fi Moldova, care nu mai este rezervor de voturi pentru PSD. Pariez că peste jumătate din capitalele reşedinţă ale Moldovei vor fi câştigate de PNL”, a afirmat Blaga.

Întrebat care sunt reşedinţele de judeţ pe care liberalii consideră că le vor câştiga, Blaga a spus că „tradiţional” sunt deja două, Suceava şi Piatra Neamţ, dar că PNL mai are ca ţintă cel puţin alte trei municipii.

„Consider că am câştigat deja Galaţiul, va fi şi Botoşaniul al nostru prin Cătălin Flutur, iar la Iaşi, Marius Bodea are toate şansele să ia primăria. Asta nu înseamnă că nu ne batem şi în celelalte oraşe”, a spus liderul liberal Vasile Blaga.

El a precizat că adversarul PNL rămâne PSD.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Blaga spune că surpriza localelor va fi Moldova, unde PSD va pierde peste jumătate din capitalele de judeţ”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)