În timp ce transportul public la Iaşi e în faliment, Primăria Cluj cumpără 50 de autobuze noi şi 7 tramvaie de ultimă generaţie

Clujul continuă să bată Iaşul la toate capitolele. Emil Boc anunţă că Primăria Cluj-Napoca va garanta un împrumut pentru cumpărarea a 50 de autobuze noi şi a 7 tramvaie de ultimă generaţie. Spre comparaţie, RATP Iaşi tocmai a intrat în faliment.

„Creşterea calităţii infrastructurii de transport constituie o prioritate pentru municipalitate. Modernizarea parcului auto al CTP Cluj este una dintre măsurile pe care le implementăm pentru a încuraja folosirea transportului public de către un număr cât mai mare de clujeni, în locul maşinilor personale”, scrie Emil Boc pe facebook.

În ultima şedinţă a Consiliului Local Cluj a fost aprobat proiectul privind pre-acordul de finanţare între BERD, Municipiul Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public Cluj-Napoca.

Administratie

Comentarii

Un comentariu to “În timp ce transportul public la Iaşi e în faliment, Primăria Cluj cumpără 50 de autobuze noi şi 7 tramvaie de ultimă generaţie”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)