DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ: Redeschiderea Palatului Culturii va avea loc luni şi nu pe 5 mai, pentru a se evita campania electorală. Vine şi Cioloş

Reprezentanţii guvernului vor veni mai repede la Iaşi şi nu pe 5 mai, cum s-a anunţat iniţial. Asta pentru a se evita orice interpretare legată de campania electorală, care va începe chiar la începutul lunii mai.

Astfel, Cioloş şi alţi miniştri vor veni la Iaşi luni, 25 aprilie. Programul va fi comunicat in cel mult doua zile. Membrii guvernului vor avea o reuniune la Iaşi în care se va discuta pe tema proiectelor Moldovei şi vor fi prezenţi la festivitatea de deschidere a Palatului Culturii.

Faptul că Dacian Cioloş va fi prezent luni la Iaşi reiese din comunicatul pe care senatorul ALDE Varujan Vosganian l-a trimis presei în cursul serii de marţi.

Vosganian redă şi conţinutul corespondenţei pe care a avut-o cu vicepremierul Vasile Dâncu. Pe de altă parte, directorul Complexului Muzeal Moldova Iaşi, Lăcrămioara Stratulat a confirmat marţi seara la TeleM că redeschiderea Palatului va avea loc săptămâna viitoare, în prezenţa lui Cioloş. Ea nu a precizat însă şi ziua când se va întâmpla acest lucru. Stratulat a făcut declaraţiile în emisiunea Idei pe contrasens, moderată de George Onofrei.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)