Movilă se laudă că l-a adus în PMP pe vicele CJ Aivănoaei. Doar că fostul lider PPDD a primit un an de închisoare cu amânarea pedepsei în dosarul Albumul

Mutare previzibilă la PMP Iaşi, anticipată de câteva săptămâni de jurnalvirtual. Şeful organizaţiei ieşene deputatul Petru Movilă a prezentat vineri noul „trofeu” ajuns în vitrina PMP, respectiv vicele CJ Alin Aivănoaei.

Movilă a precizat că Aivănoaei va ocupa o funcţie în conducerea PMP Iaşi şi că va figura pe lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean.

Pentru PMP, achiziţia ar putea crea serioase probleme de imagine, câtă vreme Aivănoaei a fost condamnat chiar anul acesta în dosarul Albumul de la CJ Iasi. El a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei, pedeapsa în cazul său fiind un an de închisoare cu amânarea pedepsei, pe un termen de încercare de doi ani.

Aivănoaei a candidat în 2012 pe lista de consilieri judeţeni PPDD, el fiind la vremea respectivă liderul filialei ieşene a partidului lui Dan Diaconescu. Ulterior, PPDD a fuzionat cu UNPR, însă la Iaşi vicele de la CJ pare că nu s-a adaptat în filiala condusă de Gheorghe Emacu.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Movilă se laudă că l-a adus în PMP pe vicele CJ Aivănoaei. Doar că fostul lider PPDD a primit un an de închisoare cu amânarea pedepsei în dosarul Albumul”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)