Palatul Culturii a fost deschis pentru public. Sunt cozi în prima zi, când intrarea e gratuită. O parte dintre vizitatori sunt iritaţi că oficialităţile au putut intra în Palat cu 2 zile mai devreme

Peste 1.500 de persoane s-au adunat miercuri dimineaţă în faţa Palatului Culturii, pentru a intra să-l viziteze gratis, fiind prima zi când Palatul este deschis publicului. Asta după inaugurarea din urmă cu două zile, la care a fost prezent premierul Dacian Cioloş, dar şi alte oficialităţi.

Oamenii au început să se adune în faţa Palatului Culturii încă de la 8.30, cu o oră şi jumătate înainte ca porţile să se deschidă pentru cei care vor să-l viziteze gratis.

Conducerea Palatului Culturii a decis ca miercuri intrarea să fie gratuită, urmând ca de joi biletul pentru vizitarea clădirii să coste 40 de lei.

Se intră în Palat pe grupuri de câteva zeci de persoane, iar rândul format în faţa clădirii măsoară zeci de metri.

Mai multe persoane care au venit să viziteze Palatul Culturii şi-au arătat nemulţumirea că oficialităţile au putut vizita Palatul Culturii cu două zile mai devreme, în timp ce accesul publicului nu a fost permis.

„Puteau să facă inaugurarea dimineaţa, iar după două-trei ore să-l deschidă şi pentru oamenii de rând. Ce, noi suntem altă categorie, de ce diferenţa asta?”, a spus un bărbat care aştepta să intre în clădire.

Totodată, pe facebook, mai mulţi ieşeni s-au arătat iritaţi că ziua porţilor deschise se face în timp săptămânii, când oamenii sunt la muncă.

„Trebuia să facă asta sâmbătă şi duminică, nu în timpul săptămânii. Plus că întâi s-au dus acolo oficialităţile. deşi mulţi dintre şefi n-au nici un merit”, a scris un ieşean pe facebook.

Cultura

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)