Alin Moldoveanu merge la Olimpiada de la Rio. Maricel Popa (Omega Tehnoton): „Onoarea Iaşului a fost salvată”

Campionul olimpic de tir de la Londra Alin Moldoveanu va participa la Olimpiada de la Rio de Janeiro. Moldoveanu este legitimat la clubul sportiv Omega Tehnoton din Iaşi.

Alin Moldoveanu nu obţinuse calificarea la Olimpiadă, însă a primit o carte verde din partea Comitetului Internaţional Olimpic. Este singurul sportiv din Iaşi calificat la Olimpiada din capitala Braziliei.

Omul de afaceri Maricel Popa, cel care conduce clubul Omega Tehnoton susţine că onoarea Iaşului a fost salvată, ba mai mult, există şanse ca Alin Moldoveanu să ducă drapelul României la Olimpiadă.

„Este a patra ediţie în care clubul nostru are reprezentant la Olimpiadă. Am luat locul 5 la Atena, locul 4 la Beijing şi medalia de aur la Londra. În afară de Steaua şi Dinamo, nu multe cluburi se pot lăuda cu astfel de performanţe”, a spus Maricel Popa.

Întrebat ce şanse are sportivul ieşean să prindă o medalie, Maricel Popa a precizat că este o onoare doar să ajungi la o astfel de competiţie, el adăugând că toţi concurenţii sunt foarte buni.

Popa a spus că el a fost cel care a primit întâi vestea, fiind sunat de un reprezentant al Comitetului Olimpic, după care a discutat şi cu Alin Moldoveanu, aflat în drum spre Munchen, la o competiţie de tir.

Sport

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)