Pesediştii au ieşit pe străzi, pentru a confisca broşurile anti-Chirica. În Tătăraşi, Iacoban a sunat la 112

Doi dintre apropiaţii lui Chirica, Sorin Iacoban şi Cătălin Bulgariu au ieşit pe stradă pentru a urmări echipele PNL care împărţeau broşurile anti-Chirica.

În Tătăraşi, Sorin Iacoban (deputat PSD) i-a oprit pe reprezentanţii liberalilor, apoi a sunat la 112. La faţa locului au sosit poliţişti de la secţia 4, care au confiscat pliantele, pentru a verifica dacă sunt denigratoare.

În Nicolina, acelaşi scenariu, consilierul PSD Cătălin Bulgariu fiind în rol principal.

Andrei Cazacu scrie pe pagina sa de facebook despre incidentul din Nicolina, acolo unde poliţiştii de la secţia 3 chemaţi la faţa locului n-au confiscat nici un material electoral:

«Asa-i sade bine PSD-istului: cu materialul despre sefu’ la purtator!

Catalin Bulgariu a hartuit astazi cetatenii Iasului, obisnuit ca-n vremurile de haiducie!
1. A sechestrat si blocat in trafic o masina cu civili. (Ilegal)
2. A sunat la 112 si a adus 8!!! Politisti pentru a verifica niste materiale care respectau prevederile legale. Tipa din rasputeri “vreau ca politia sa imi numere materialele”, desi la cate infractiuni sunt in Iasi, poate in alt colt al orasului cineva chiar avea nevoie de un politist!!
3. A intimidat si amenintat 5 tineri pana la venirea politistilor.
4. A mobilizat activul de partid pentru a strange materialele care prezentau ilegalitatile si amantlacurile sefului. Zeci de oameni au iesit la strans materialele din blocurile din Cantemir. Au umblat in postele si usile oamenilor pentru a evita ca materialul sa ajunga la cetateni. (Violarea corespondentei parca era infractiune)
5. Dupa ce Politia a constatat ca materiale erau impartite legal, acesta a incercat sa intimideze politistii, uitand ca nu erau de la Politia Locala, cea din subordinea PSD, pardon Primariei.
6. La sfarsitul zilei a ramas cu buza umflata si cu materialul despre pataniile sefului in mana. Probabil se mai gandeste daca il voteaza sau cere si el comision din afacere!
7. Disperare mare, domnilor din PSD?
8. O duminica de nepretuit!»

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Pesediştii au ieşit pe străzi, pentru a confisca broşurile anti-Chirica. În Tătăraşi, Iacoban a sunat la 112”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)