UNPR şi PMP resping oferta liberalilor privind susţinerea candidatului cel mai bine plasat în bătălia cu Chirica

Candidaţii UNPR şi PMP la primăria Iaşi, Camelia Bogdănici şi Petru Movilă au respins oferta PNL privind susţinerea candidatului cel mai bine plasat în bătălia cu Mihai Chirica.

Candidatul UNPR Camelia Bogdănici a declarat că nu poate da curs invitaţiei lansate de candidatul PNL Marius Bodea. In plus, ea nu crede că cifrele sondajului PNL reprezintă voinţa reală a ieşenilor.

„Nu au fost consultaţi suficienţi respondenţi pentru a fi luat în calcul ca un sondaj cu rezultate semnificativ statistice”, afirmă candidatul UNPR Iaşi.
O reacţie chiar mai dură decât cea a UNPR este formulată de Petru Movilă, candidat PMP.

„PNL face un joc de ochii lumii. Invitaţia la o alianţă anti-PSD este doar pentru a servi mai apoi, cu laşitate şi rea-credinţă, scuze alegătorilor şi de a arunca vina asupra celorlalte partide. De la începutul anului, PMP i-a invitat pe cei de la PNL, de mai multe ori, să facă alianţe în judeţ, cu precădere la Iaşi şi Paşcani. Nici până acum nu s-a primit un răspuns concret de la cei care astăzi doresc un pact anti-PSD. Dacă de la PSD nu este cazul să te aştepţi la mai mult, comportamentul PNL a lăsat de dorit. Buletinele de vot s-au tipărit demult. Orice discuţie este tardivă şi nu este făcută decât pentru a păcăli alegătorii”, spune Movilă.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)