Maricel Popa, în cărţi pentru şefia CJ Iaşi. PSD şi ALDE vor împărţi se pare cele două funcţii de vicepreşedinte

Surse din cadrul PSD Iaşi susţin că vicepreşedintele organizaţiei judeţene, Maricel Popa ar putea fi propunerea filialei pentru şefia consiliului judeţean.

Aceleaşi surse au precizat că marţi, Maricel Popa s-a aflat la Bucureşti, fiind însoţit de primarul PSD Mihai Chirica şi de liderul organizaţiei judeţene Victorel Lupu, pentru a discuta cu Liviu Dragnea problema şefiei CJ Iaşi.

Maricel Popa, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, în guvernul Ponta, nu a putut fi contactat pentru a confirma posibila preluare a preşedinţiei CJ Iaşi.

Potrivit estimărilor partidelor, PSD a obţinut 17 mandate în Consiliul Judeţean Iaşi, iar împreună cu ALDE, care a luat trei mandate, va deţine majoritatea în CJ. De la ALDE vaneaza postul de vice atat Vasile Salaru, cat si Victor Chirila.

Surse din PSD susţin că, pentru asigurarea „unei majorităţi confortabile”, ar putea cooptat şi UNPR, partid care a obţinut două mandate în CJ. În Consiliul Judeţean au mai intrat PNL, cu 12 mandate, şi PMP – 3 mandate.

Administratie, Politica

Comentarii

Un comentariu to “Maricel Popa, în cărţi pentru şefia CJ Iaşi. PSD şi ALDE vor împărţi se pare cele două funcţii de vicepreşedinte”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)