Meci de Europa pe un stadion de mâna a treia. Chirica: Periem stadionul de la un capăt la altul

Primarul Mihai Chirica a declarat că stadionul din Copou va fi „periat” de la un capăt la altul, în pregătirea meciului pe care CSMS Iaşi îl va avea pe 14 iulie cu Hajduk Split, în cupele europene la fotbal.

„Avem deja trimişi la stadion 50 de oameni. Periem stadionul de la un capăt la altul, asta însemnând vestiare, grupuri sanitare sau zone de antrenament. Vrem să dăm o faţă europeană stadionului, desigur cât se poate”, a spus Mihai Chirica.

Edilul a afirmat că e mai bine că Iaşul va juca împotriva unei formaţii puternice la nivel european, pentru că va fi un spectacol de calitate.

„Hajduk Split e una dintre cele mai bune echipe din Europa şi e foarte bine că vine la Iaşi o formaţie de top. Este onorant. Unii spun că ar fi fost mai bine să fi picat cu o echipă mai slabă, eu spun că nu”, a declarat Mihai Chirica.

El a precizat că nu s-a luat încă o decizie dacă intrarea la meciul CSMS Iaşi-Hajduk Split va fi lăsată liberă, afirmând că şefii clubului vor lua o hotărâre în perioada imediat următoare.

„Va fi însă din partea primăriei o promovare activă pentru a aduce cât mai mulţi oameni la stadion”, a adăugat Mihai Chirica.

CSMS Iaşi va întâlni echipa croată Hajduk Split în turul doi preliminar Europa League, meciul tur fiind programat pe 14 iulie la Iaşi, iar returul pe 20 iulie la Split.

Administratie, Sport

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)