Charterul Iaşi-Antalya a plecat dimineaţă fără probleme spre staţiunea turcă. Avionul a fost plin, doar câţiva turişti renunţând la călătorie

Cel puţin două persoane au renunţat la sejurul în Antalya sâmbătă dimineaţă şi au refuzat îmbarcarea pe aeroportul din Iaşi, către staţiunea turcă, în avion urcând peste o sută de turişti. Potrivit reprezentanţilor agenţiei Christian Tour, cursa charter Iaşi-Antalya a decolat fără probleme de pe aeroportul din Iaşi, la 7.20, iar în avion au urcat peste o sută de persoane.

Au existat şi persoane care au renunţat la sejurul în staţiunea turcă, angajaţii firmei de turism susţinând că au fost „cel puţin două astfel de cazuri”.

„Avionul a plecat normal din Iaşi către Antalya, iar la prânz a sosit şi cursa retur. Aeroportul din Antalya este deschis, nu a existat nici un incident în localitatea respectivă. Au fost cel puţin două cazuri de renunţare, au anunţat dimineaţă la aeroport că nu mai pleacă. În total, peste 100 de turişti s-au îmbarcat în cursa spre Antalya”, a declarat un reprezentant al companiei de turism.

Sâmbătă dimineaţă, mai multe persoane care au achiziţionat sejururi către Antalya pentru săptămânile următoare, au sunat la agenţia de turism, îngrijoraţi de situaţia din Turcia, dar nu au existat cazuri în care oamenii să fi cerut anularea vacanţei.

Turism

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)