Deputatul Viorel Blăjuţ: Nu de anticipate avem nevoie, ci de 10 proiecte pe care partidele să le asume până în 2020

«Ideea colegilor de la ALDE, de a devansa data alegerilor parlamentare, nu mi se pare potrivită. Nu e timpul unor astfel de experimente, mai ales într-un an atât de dificil din toate punctele de vedere, precum 2016. Explicaţia lor (dacă aducem scrutinul mai spre toamnă, vor veni la vot mai mulţi alegători) nu stă în picioare. Românii se prezintă în număr tot mai mic la vot pentru că sunt dezamăgiţi de clasa politică, nu pentru le-ar fi prea frig ori prea cald pe drumul spre secţiile electorale. Să fim serioşi! Deci, soluţia pentru a atrage cât mai mulţi alegători la urne trebuie să fie alta.

Eu cred că dacă toate partidele ar fi mult mai responsabile în ceea ce priveşte promisiunile electorale, dând de la început termene precise pentru îndeplinirea lor, şi s-ar ţine după aceea de cuvânt, respectând aceste termene, românii ar da mai mult credit politicienilor.

Lansez o provocare! Care sunt cele 10 proiecte ale partidelor politice din România, pe următorii 4 ani, ce vor fi obligatoriu respectate până în 2020, dacă vor prelua puterea? Cine are curaj să-şi asume de la început o agendă foarte clară şi foarte sinceră în favoarea cetăţeanului? Cine va face acest lucru merită să câştige alegerile din toamnă!»

SURSA: Viorel Blăjuţ, deputat independent, Facebook

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)