TERRA Centrum

Povestea TERRA Centrum incepe in anul 2010, an in care a pus la dispozitia iesenilor doua dintre cele mai stravechi metode de terapie ce astazi sunt utilizate intr-o maniera ultra moderna. Camera de tratament cu atmosfera hipersalina si CRIOSAUNA sunt serviciile de efectul cărora te poti bucura doar la TERRA Centrum.

Fiind mereu atenta la nevoile clientilor, TERRA Centrum a vrut sa fie cat mai aproape de acestia. De aceea, pe data de 1.11.2015 s-a mutat in casa noua pe Str. Gavriil Musicescu, nr. 6, mezanin, langa Medicover.

Va asteptam in noul sediu TERRA Centrum unde puteti beneficia de aceleasi servicii inovatoare de  calitate  CRIOSAUNA si Salina.

Ideea de a aduce o salina terapeutica de suprafata la Iasi apartine administratorului TERRA Centrum, Gabriel Achelaritei:

“M-am gandit ca in Iasi copiii, parintii sau bunicii isi doresc sa aiba efectele terapeutice ale salinei chiar in oras, sa castige timp si sanatate. Am fost atenti la feedback-urile oferite de clientii nostri, si din acest motiv peste 1500 de clienti au apelat la serviciul nostru de salinoterapie. Cei care au urmat curele corect, revin anual, pentru ca terapia efectuata intr-o salina brevetata are rezultate.”

Un motiv in plus pentru care a ales sa construiasca aceasta camera de tratament cu atmosfera hipersalina a fost experienta traita alaturi de copii sai, Andrei si Serban, fiind si primii beneficiari a terapiei la TERRA Centrum.

Intrucat timpul necesar terapiei la una dintre salinele de adancime nu putea fi alocat in orice perioada a anului  si presupunea solicitari mari din punct de vedere al timpului si finantelor, a pus bazele unei saline cu un procedeu brevetat, doar in scopul terapiei.

Pentru a mentine scopul initial, si anume acela de a face terapie, nu se permite accesul in halocamera cu bauturi si alimente. Ne axam pe valorificarea interactiunii copiilor cu  activitati educative si jocuri kinetoterapeutice, acestea din urma amplificand efectul curativ.

Datorita faptului ca putem controla umiditatea, temperatura si implicit cantitatea de aerosoli, terapia se poate efectua intr-un timp mult mai scurt decat intr-o salina de adancime, efectele putand fi mai vizibile chiar dupa primele sedinte.

Medicii recomanda salinoterapia pentru intretinerea si dobandirea sanatatii aparatului respirator.

Ca un beneficiar profesional al acestui tip de activitate cred ca e un mare beneficiu pentru Iasi ca exista o salina amenajata.  Eu nu zic artificial pentru ca sarea este naturala si aerosolii sunt naturali, care creeaza un mediu bogat in aerosoli salini  cu beneficii absolut incontestabile in ceea ce priveste calitatea vietii unor pacienti, copii sau adulti”, a declarat Prof.Univ.Dr. Marin Burlea.

CRIOSAUNA

Terapia prin frig este cunoscuta din vechime pentru principalele sale efecte: antiinflamator si analgezic. In urma mai multor studii elaborate, medicul reumatolog Toshima Yamauchi a implementat o noua metoda de aplicare a  frigului. Astfel, acum ne putem bucura de efectele CRIOSAUNEI care presupune expunerea controlata a intregului corp la frigul uscat extrem.

Procedura dureaza maxim 3 minute, iar efectele ce se obtin imediat – relaxarea, energia, efectul antiinflamator, vitalitatea s.a. – dureaza chiar o intreaga zi. Aplicarea acestui frig s-a dovedit a fi extrem de eficient si in afectiunile psihoemotionale, neurologice, reumatismale, dermatologice, pneumologice, traumatisme oferind si experiente valoroase, ample in sfera cosmetica.

In prezent, CRIOSAUNA este utilizata de sportivi ca metoda principala de intretinere, optimizare si recuperare. Sportivii cunoscuti la nivel mondial care au folosit criosauna metodic s-au bucurat de un drum facil spre performanta.

TERRA Centrum iti ofera posibilitatea de a beneficia de terapii unice in Iasi pentru ca tu sa fii Sanatos, Energic si Frumos!

Uncategorized

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)