Acţiunea «Zacusca şi magiunul» a strâns donaţii de câteva mii de lei. Banii vor ajunge la copiii defavorizaţi

Acţiune inedită organizată sâmbătă la o fermă din apropierea Iaşului, unde peste o sută de persoane au făcut zacuscă. Evenimentul a fost organizat de AVISSO, în cadrul campaniei «Zambet in dar» iniţiată de Salvaţi Copiii.

Participanţii au copt ardei şi vinete, apoi au curăţat legumele, după care s-au pus pe învârtit la ceaun, într-o atmosferă relaxată şi prietenoasă. Au fost prezenţi inclusiv antreprenori ieşeni, care au dorit să dea un semnal comunităţii.

În final, cu toţii au cumpărat zacuscă şi magiun, valoarea donaţiilor ridicându-se la câteva mii de lei. Banii rezultaţi din achiziţionarea borcanelor vor fi destinaţi programelor desfăşurate de Salvaţi Copiii.

„Lucrăm cu firme mici şi mijlocii şi vrem să dezmorţim mediul de afaceri şi să-i facem pe antreprenori să sprijine proiectele de responsabilitate socială. Partenerii şi clienţii AVISSO au fost invitaţi să dedice o zi pentru a învăţa mai întâi să facă zacuscă şi apoi să dăruiască. Ei au cumpărat borcanele cu zacuscă, iar ulterior fondurile ajung la Salvaţi Copiii. Pe de o parte, vrem să responsabilizăm comunitatea de afaceri să sprijine proiectele sociale, iar pe de altă parte vrem să sprijinim antreprenorii locali. În acest caz, am lucrat cu cei de la Gustul Natural, care au pregătit 150 de borcane cu zacusă şi 50 cu magiun”, a declarat Gabriela Onofrei, reprezentant AVISSO.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)