Prima declaraţie a noului lider al PNL Iaşi: Voi discuta cu toţi cei din partid. Dacă la locale, liberalii erau capacitaţi, puteam trece de 35 la sută în judeţ

Noul preşedinte interimar al PNL Iaşi Teofil Bălteanu spune că vrea să readucă echilibrul în filială şi să evite coliziunile care pot să apară între diversele grupări din organizaţie. El afirmă că PNL Iaşi trebuie să aibă liniştea necesară pentru a pregăti alegerile, în vederea obţinerii unui scor cât mai bun.

„La locale dacă toţi cei implicaţi ar fi fost capacitaţi, puteam depăşi 35 la sută confortabil. Aşa am luat doar 28-29 la sută pe judeţ”, a spus Bălteanu.

Întrebat dacă va completa BPJ-ul cu alţi membri, Bălteanu a explicat că nu are în intenţie acest lucru, motivând că nu schimbi regulile în timpul jocului.

El a declarat că nu va candida la parlamentare, precizând că vrea să rămână în continuare în zona afacerilor.

Teofil Bălteanu a mai afirmat că va discuta cu toţi cei din partid, indiferent de modul cum gândesc, şi că nu va îndepărta pe nimeni fără a vorbi cu fiecare în parte.

„Vrem o altă faţă. Trebuie să ne mişcăm rapid pentru că şi aşa avem un start întârziat pentru alegerile din 11 decembrie. Vreau să discut cu fiecare şi să iau ce e mai bun. Dacă totusi vom constata că există fii risipitori, le vom cere să meargă acolo unde se simt bine”, a precizat noul lider al PNL Iaşi, aluzie la atitudinea celor care nu vor trage la căruţa galbenă.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)