Alina Gorghiu: Suntem în discuţii cu oameni reprezentativi din Iaşi pentru a fi pe liste

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că liberalii sunt în discuţii cu oameni reprezentativi din Iaşi, din afara partidului, pentru ca aceştia să candideze pe listele PNL la scrutinul parlamentar.

Ea a precizat la Iasi că lucrurile sunt în derulare şi că nu poate oferi vreun nume.

„Targetul pentru filiala PNL Iaşi la parlamentare este de 35 la sută. Suntem în discuţii cu oameni reprezentativi din Iaşi, pentru a obţine candidatura lor pe listele noastre. Lucrurile sunt derulare, sperăm să aducem personalităţi din judeţ în partid”, a declarat copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

Întrebată câte locuri eligibile va oferi PNL Iaşi pentru oameni din afara partidului, Gorghiu a răspuns: „Aş vrea măcar unul, dar va trebui să se înscrie în partid pentru a putea candida”.

Ea a mai spus că liderii naţionali ai PNL vor interveni asupra listelor PNL Iaşi pentru alegerile parlamentare doar în cazul în care va exista o propunere „neserioasă”,

„Iaşul e un judeţ mare, e primul după Bucureşti ca număr de alegători. Vrem să maximizăm scorul”, a declarat Gorghiu.

Copreşedintele PNL Alina Gorgiu se află miercuri la Iaşi pentru a-l instala în funcţie pe noul lider al organizaţiei ieşene, Teofil Bălteanu, om de afaceri.

Gorghiu se va întâlni în cursul după-amiezii cu membrii birourilor de conducere din cadrul filialei municipale şi celei judeţene, precum şi cu cei 30 de primari PNL din judeţ.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)