Cuvinte dure ale deputatului Blăjuţ la adresa parlamentarilor care îi apără pe corupţi: S-au constituit într-o bandă care luptă fără odihnă împotriva Justiţiei

Deputatul independent Viorel Blăjuţ are o reacţie dură în cazul Gabriel Oprea, acuzând că mulţi dintre parlamentari au avut ca scop să se constituie într-o bandă foarte bine organizată care să lupte împotriva Justiţiei.

„Nu mai pot să tac! Spre marea mea dezamăgire, foarte mulţi «colegi» parlamentari au avut un singur scop în această legislatură: acela de a se constitui într-o bandă foarte bine organizată care să lupte fără odihnă împotriva justiţiei. La fel s-a întâmplat şi la votul din Senat, în care senatorii s-au substituit din nou justiţiei. Eu nu ştiu dacă Gabriel Oprea este vinovat de moartea poliţistului Gigină, dar vreau să aflu, la fel ca toţi românii”, scrie Blăjuţ pe pagina sa de Facebook.

Totodată, deputatul ieşen îi cere lui Gabriel Oprea să se pună imediat la dispoziţia Justiţiei.

„Aţi îndoliat o familie, domnule general, iar acum vă ascundeţi ca un laş sub fustele parlamentarilor! Este momentul oportun să repet ceea ce am tot spus de patru ani: imunitatea parlamentară nu trebuie să funcţioneze decât în cazul luărilor de poziţie ale senatorilor şi deputaţilor! În orice altă situaţie, justiţia trebuie să-şi urmeze neabătută calea. În caz contrar, ne întoarcem din nou la vremuri pe care le-am dori uitate pentru totdeauna”, susţine deputatul Viorel Blăjuţ.

El adaugă că îi este ruşine de parlamentarii care au activitate „doar când se iau la harţă cu justiţia”.

„De ani de zile, aceştia formează majoritatea în Parlament! În aceste condiţii, mă întreb serios dacă mai merită să intru în competiţia pentru un nou loc de deputat. Proiectele mele pentru Iaşi merită continuate, dar nu şi efortul de a sta lângă nişte oameni care lovesc mereu în interesele şi imaginea României! Ruşine!”, mai afirmă deputatul Viorel Blăjuţ.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)