Irina Schrotter merge pe mâna USR la parlamentare: Impunând candidaţi de la centru, partidele mari le-au tras o palmă ieşenilor

Cunoscuta creatoare de modă Irina Schrotter a dezvăluit că va vota cu USR-ul la alegerile din 11 decembrie. Prezentă la TeleM, în emisiunea Extemporal la democraţie, Schrotter a spus că partidele mari, în principal PSD şi PNL, au dat o palmă Iaşului, prin impunerea unor oameni de la Bucureşti pe liste.

„La USR, ambii capi de listă sunt oameni noi. Am văzut-o pe Cosette Chichirău într-o emisiune, chiar la TeleM, şi mi-a lăsat o impresie foarte bună. Are şi un CV remarcabil, a activat în companii din străinătate, iar faptul că a lucrat la programul USR spune ceva. Despre Dan Lungu nici nu are sens să mai vorbim, e o alegere nimerită a celor de la Pentru Iaşi de a-i propune candidatura pe listele USR”, a spus Irina Schrotter.

Ea a precizat că marea dezamăgire o reprezintă PMP şi Traian Băsescu.

„L-am susţinut atunci cu suspendarea, a avut două mandate de preşedinte în care a lăsat ceva în urmă, dar nu înţeleg atitudinea sa de acum, cu atacurile împotriva statului de drept”, a afirmat Schrotter.

Ea consideră că e greu de prezis ce se va întâmpla la alegeri, dar mai ales după ziua votului.

„Posibil ca formula pe care o va propune Iohannis sa nu fie pe placul multora, însă totul trebuie bine cântărit, mai ales că în 2019 vor fi şi alegeri prezidenţiale”, a adăugat Schrotter.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)