Nichita le dă târcoale primarilor PSD din judeţ: Ar fi o obrăznicie să vă cer să mă urmaţi, dar nici nu vă pot refuza dacă veţi dori să mă susţineţi

Gheorghe Nichita, candidat PRU la deputăţie, încearcă să rupă puncte de la PSD Iaşi, filială pe care a condus-o vreme de 11 ani.

El a trimis o epistolă „de prietenie” edililor PSD din judeţul Iaşi, în care le spune printre altele, că familia PSD nu mai e atât de unită cum era odată. Nichita aminteşte că în vremea sa, în filiala social-democrtă nu era găşti şi bisericuţe.

Mai interesant, Nichita afirmă în scrisoare că ar fi o obrăznicie să le ceară primarilor PSD să îl urmeze, dar că nu va refuza sprijinul acestora.

«Am greşit uman, nu şi penal. Nu vă cer să mă credeţi pe cuvânt. Pentru faptele mele voi răspunde aici, pe pământ, în faţa judecătorilor, iar în ceruri, în faţa lui Dumnezeu

Cu mâhnire, în ultimul am am constatat că familia PSD nu mai este aşa cum era odată: unită. Nu-s ipocrit! Ştiu că în mandatele mele de preşedinte de partid am avut discuţii aprinse pe teme administrative, politice, de candidatură. Am avut înţelepciunea, şi voi, şi eu să le rezolvăm la noi acasă, împreună, prin dialog şi fără ceartă. Să nu rupem filiala, că nu creăm tabere, bisericuţe şi găşti.(…)

Ar fi o obrăznicie din partea mea să vă cer să mă urmaţi (în PRU – n.r.). Dar, în acelaşi timp, nici nu vă pot refuza dacă veţi dori să mă susţineţi. Vă spun cu sinceritate că veţi în găsi în mine, ca viitor  deputat PRU, un prieten şi un partener pentru împlinirea proiectelor comunităţii dumneavoastră».

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)