Şi cei de la Pentru Iaşi sar la gâtul lui Bănicioiu: Nu aveţi ce căuta pe listele din Iaşi, plecaţi. Sunteţi o insultă pentru noi toţi. Găsiţi o urmă de curaj şi retrageţi-vă!

«Domnule Nicolae Bănicioiu,

Listele PSD şi PNL sunt pline cu paraşutaţi de la Bucureşti, dar dumneavoastră sunteţi un caz aparte, o categorie specială de insultă adusă Iaşului, un nou nivel de tupeu.

Ce căutaţi aici? Nu vă e ruşine să mai candidaţi oriunde ar fi, dar cu atât mai mult într-un loc de care nu vă leagă nimic? Ce fel de discuţie aţi putut avea cu Liviu Dragnea şi prin ce fel de gimnastică a bunului simţ aţi putut ajunge să acceptaţi să fiţi pe lista PSD-ului în Iaşi? De ce aici şi nu în altă parte? Aţi tras oare concluzia că nouă ne pasă mai puţin sau doar s-a întâmplat că aici era un loc liber? Poate Mihai Chirica e mai uşor de intimidat decât alţi baronaşi locali şi s-a găsit mai uşor un loc pe lista lui?

Nu aveţi ce căuta pe listele din Iaşi, plecaţi. Cât timp sunteţi aici, sunteţi o insultă pentru noi toţi. Mă simt personal atacat de prezenţa dumneavoastră pe lista PSD Iaşi şi din motivul ăsta veţi fi unul din proiectele mele personale în această campanie, o să aduc aminte tuturor de câte ori pot că ministrul sănătăţii din perioada Colectiv, care nu are nimic de a face cu Iaşul, candidează la PSD în Iaşi. Da, dumneavoastră veţi intra în Parlament, sunteţi pe locul 2, la adăpost, probabil nici nu trebuie să vă faceţi campanie pe aici, dar prezenţa dumneavostră pe lista din Iaşi o să-i coste pe colegii de partid voturi, iar eu o să mă asigur că o să-i coste cât mai multe.

Plecaţi! Găsiţi o urmă de curaj, de demnitate, şi retrageţi-vă. Nu vreţi să aveţi dubioasa distincţie de a fi cunoscut ca una dintre cele mai grele jigniri pe care PSD-ul le-a adus Iaşului în ultimii 25 de ani. E o listă lungă, neagră şi tristă, pe care nu vreţi să fiţi.

Andrei Postolache
Preşedinte Pentru Iaşi

P.S: scurt sumar pentru cei care nu cunosc detaliile. Nicolaie Bănicioiu, ministru al sănătăţii între 5 martie 2014 şi 17 noiembrie 2015. Spital de arşi disfuncţional. Barocameră de milioane la Floreasca care e de fapt echipament de spa, nu pentru tratat arşii. La Colectiv ne asigură repetat, cu tupeu şi fără ezitare că statul român rezolvă tot, nu are nevoie de ajutor, totul e perfect la noi. Că a mai promis şi fonduri pentru o renovare completă a Spitalul pediatric Sf Maria din Iaşi şi nu s-a ţinut de cuvânt, asta e deja bonus.

Bănicioiu, octombrie 31 2015: “Vreau să vă asigur că tot ceea ce se poate face în Germania, facem şi noi aicea, pentru toţi”»

SURSA: Andrei Postolache, Pentru Iaşi

Politica

Comentarii

Un comentariu to “Şi cei de la Pentru Iaşi sar la gâtul lui Bănicioiu: Nu aveţi ce căuta pe listele din Iaşi, plecaţi. Sunteţi o insultă pentru noi toţi. Găsiţi o urmă de curaj şi retrageţi-vă!”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)