O simplă întrebare: De ce spitalul de la Cluj se face la Floreşti, comună aflată la marginea municipiului?

Spitalul de Urgenţe de la Iaşi va fi construit în Moara de Vânt, au decis ieri consilierii locali. Rămân la părerea că spitalul trebuia făcut la ieşirea din Iaşi, cât mai aproape de drumul european. Că era vorba de Miroslava, Valea Lupului sau Leţcani habar n-am, dar logic era acea zona, pentru a nu aglomera şi mai tare oraşul. PSD a ţinut cu dinţii de locaţia Moara de Vânt şi a avut câştig de cauză în Consiliul Local. Votul de aur a venit taman de la Andrei Postolache (Pentru Iaşi), altfel proiectul n-ar fi trecut. Toţi consilierii liberali s-au abţinut. În şedinţa de ieri, Chirica mai avea puţin şi-l pupa pe Postolache.

PSD n-are motive să se împăuneze. A face loc unei haine în dulap nu înseamnă că ţi-ai şi cumpărat haina. Gândim încă la scară mică la Iaşi, o să ne bucurăm abia cand spitalul va fi gata.

Hai să auncăm un ochi şi spre ce fac alţii. Tot de spital este vorba. Spitalul Regional de Urgenţe de la Cluj se va face la Floreşti, comună aflată la marginea municipiului. Încuiaţi clujenii ăştia, nu-l pot face în oraş, precum la Iaşi? Facem o petiţie ceva să-i ajutăm să-şi revină? Nu puteau să-l facă şi ei în centru, de ce la Floreşti? Ce dacă venea ambulanţa de la Oradea sau din Salaj şi traversa întreg Clujul? Daţi naibii clujenii ăştia, de asta sunt cu 10 ani înaintea noastră, pentru că tot timpul ei iau cele mai proaste decizii. Iar noi, cu înţeleapta conducere a Iaşului, le luăm pe cele mai bune. Auzi, spital la Floreşti. Ce naiba, chiar nu găseau 12 hectare în mijlocul Clujului? Sau măcar lângă Aeroport.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)