PNL face miting regional sâmbătă la Iaşi. În Piaţa Unirii vor fi peste 12.000 de oameni, spun organizatorii

Liberalii vor organiza sâmbătă un miting regional la Iaşi, liderii locali ai PNL estimând că la acţiune vor participa peste 12.000 de membri şi simpatizanţi ai partidului din şapte judeţe ale Moldovei.

„Va fi o acţiune de amploare, estimăm că vor veni 12.000-13.000 de oameni. Vor fi câte 1.000 de persoane din judeţele Suceava, Botoşani, Bacău, Neamţ, Vaslui şi Vrancea, iar alte câteva mii din judeţul Iaşi. Avem toate aprobările necesare pentru acest miting, va fi o acţiune consistentă, la care va veni întreaga conducere a partidului”, a afirmat liderul PNL Iaşi, Teofil Bălteanu.

El a precizat că mitingul se va desfăşura începând cu ora 17.00, motivând că s-a ales intenţionat ca acţiunea să fie organizată seara, pentru că „vor fi si niste momente spectaculoase”.

Liderul PNL Iaşi a mai spus că partidul a decis să organizeze mitinguri regionale, pentru a da un „semnal de forţă” în ultima parte a campaniei electorale.

„Va conta fiecare zecime de procent în aceste alegeri, aşa că ne batem pentru un scor cât mai bun”, a mai afirmat liderul liberalilor ieşeni, Teofil Bălteanu.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)