Apar şi la Iaşi probleme din cauza viscolului. Drumul Târgu Frumos-Paşcani a fost închis

Traficul rutier pe drumul naţional care leagă localităţile Târgu Frumos şi Paşcani a fost închis din cauza viscolului, a declarat duminică dimineaţă prefectul judeţului Marian Grigoraş.

El a spus că în ultimele ore, traficul rutier pe drumul naţional care leagă Iaşul de Paşcani s-a desfăşurat controlat, cu utilaje în faţa coloanelor de maşini, dar că, pe fondul intensificării viscolului, autorităţile au decis închiderea porţiunii Târgu Frumos-Paşcani.

Probleme mari sunt şi pe drumul naţional care leagă Iaşul de Roman, tot în zona localităţii Târgu Frumos, unde circulaţia se desfăşoară în condiţii dificile, tot cu utilaje în faţa coloanelor de maşini.

Traficul este îngreunat si pe majoritatea drumurilor judeţene, cele mai afectate fiind Oţeleni-Strunga, Drăguşeni -Ipatele şi Prisăcani- Grozeşti.

„Se acţionează peste tot cu utilaje”, a declarat prefectul Marian Grigoraş.

Şi în municipiul Iaşi traficul rutier este perturbat de căderile de zăpadă şi de viscolul din noaptea de sâmbătă spre duminică, cele mai mari probleme fiind pe străzile secundare din cartiere.

Prefectul de Iaşi a precizat că în cursul zilei de duminică autorităţile vor lua o decizie privind desfăşurarea cursurilor luni în unităţile de învăţământ din judeţ.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)