Chirica: «Excluderea mea din PSD are şanse zero. Chiar eu voi convoca forul de conducere al PSD Iaşi»

Liderul PSD Iaşi Mihai Chirica a declarat miercuri că nu crede că va fi exclus din PSD, precizând că va convoca forul de conducere al organizaţiei judeţene, după ce Liviu Dragnea a spus că organizaţia de Iaşi este cea care se va pronunţa pe tema excluderii lui Chirica din partid.

„Voi convoca chiar eu o şedinţă a conducerii PSD Iaşi. O astfel de discuţie nu trebuie evitată. Poziţia mea nu a fost anti-PSD sau anti-guvernare, ci am spus doar că pe tema ordonanţei 13 nu s-a procedat corect. Cred că excluderea mea din PSD are şanse zero de reuşită”, a spus Chirica.

El a afirmat că poate că PSD se gândeşte mai degrabă la premierea unui lider care spune că PSD nu e retrograd şi nici PCR.

„Sigur că nu îmi vor trimite tort, dar nu există motiv să mă excludă. Discutăm despre un moment în care toţi trebuie să fim raţionali”, a precizat Mihai Chirica.

Liderul PSD Iaşi consideră că la protestele de stradă din ultimele zile au fost şi mulţi oameni care au votat cu PSD în decembrie 2016.

„Mulţi din stradă au votat cu PSD, dar au votat o stângă democratică. Acolo trebuie să rămânem, nu într-o stângă retrogradă. Trebuie să ne uităm spre Vest”, a adăugat Chirica.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)