Aproape 3.000 de oameni în Piața Unirii din Iași, pe un frig cumplit. Una dintre pancarte: Țara nu mai vrea să fie umeraș pentru prostie

Lume puțină la ora 18.00 în Piața Unirii din Iași, însă piața s-a animat brusc, astfel că numărul participanților a crescut constat de la un minut la altul.

În punctul maxim al protestului au fost aproape 3.000 de oameni, evenimentul durând patru ore.

La ora 21.00, manifestanții au încercat să formeze tricolorul cu ajutorul telefoanelor mobile cu ecrane colorate în roșu, galben și albastru, însă demersul a reușit doar partial, întrucât cei prezenți nu au reușit să se sincronizeze.

Ulterior, protestatarii au pornit în mars pe principalele bulevarde ale orașului, dar din cauza frigului, mulți oameni au plecat către case.

Manifestanții au huiduit în fața sediului PSD, strigând „Demisia” și „PSD – ciuma roșie”. Pe pancarte se putea citi printre altele „Țara nu mai vrea să fie umeraș pentru prostie” și „Mesaj către partide, creșteți valori și nu lichele”.

Protestul s-a încheiat la ora 22.30, imediat după ce manifestanții au revenit în Piața Unirii, de unde porniseră în marș.

SURSA FOTO: Gabriel Lazar

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)