56 de primari din județ cer mazilirea lui Chirica de la șefia PSD Iași. Din cei 9 parlamentari de Iași ai partidului, doar 4 sunt de acord cu acest demers

Un număr de 56 de primari PSD din județul Iași solicită conducerii partidului demiterea lui Mihai Chirica de la șefia organizației județene a PSD Iași, pe motiv că a adus prejudicii grave partidului prin declarațiile făcute în ultima perioadă.

Cei 56 de edili au trimis o scrisoare către liderul PSD Liviu Dragnea în care își arată sprijinul atât față de guvernul Grindeanu, cât și față de conducerea națională a PSD.

Totodată, primarii PSD de Iași solicită schimbarea lui Mihai Chirica de la conducerea organizației județene a filialei.

„Ne delimităm în totalitate față de cele declarate de președintele interimar a organizații județene Iași a PSD. Ne declarăm susținerea atât față de guvernul condus de Sorin Grindeanu cât și față de conducerea centrală a partidului și de președintele Lviu Dragnea. Propunem retragerea delegării pentru funcția de peședinte interimar a organizației județene a domnului primar Mihai Chirica, cu păstrarea calității de membru PSD”, se arată în scrisoarea semnată de de cei 56 de edili PSD din județul Iași.

Aceștia mai spun că Mihai Chirica a adus prejudicii grave la adresa PSD, prin declarațiile critice făcute în ultima perioadă la adresa conducerii partidului.

PSD numără în județul Iași 63 de primari.

Scrisoarea adresată de primarii PSD conducerii partidului a fost prezentată vineri, într-o conferință de presă, susținută la sediul PSD Iași de către primarul comunei Schitu Duca Mihai Mihalache, deputatul Vasile Cîtea și președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa.

Edilul PSD de Schitu Duca a spus că demersul primarilor PSD este susținut și de patru din cei nouă parlamentari de Iași ai PSD: Vasile Cîtea, Camelia Gavrilă, Victorel Lupu și Vasile Axinte.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “56 de primari din județ cer mazilirea lui Chirica de la șefia PSD Iași. Din cei 9 parlamentari de Iași ai partidului, doar 4 sunt de acord cu acest demers”

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)