Ce planuri de extindere au companiile aeriene la Iași. Ryanair dă târcoale Iașului, purtându-se deja negocieri

Operatorul low-cost Ryanair ar putea introduce zboruri pe aeroportul din Iași. Surse din zona companiilor de aviație spun că au aflat de interesul celor de la Ryanair pentru Iași, ba mai mult compania irlandeză ar negocia deja cu oficiali ai Aeroportului ieșean. Dacă negocierile se vor concretiza, primele zboruri vor fi introduse nu mai devreme de primăvara anului viitor.

Ryanair este prezentă deja în România, având zboruri de pe aeroporturile din București, Timișoara, Oradea și Craiova. Compania irlandeză are zboruri interne pe ruta București-Timișoara, la prețuri care încep de la 10 euro.

Se pare că și WizzAir ar reveni la sentimente mai bune față de Iași, urmând să-și continue extinderea din primăvara anului viitor. WizzAir nu a mai anunțat nici o rută pentru acest an la Iași, orientându-se către aeroportul din Suceava. Există o ambiție foarte mare a șefului CJ Suceava Gheorghe Flutur de a aduce noi rute, după modernizarea pistei de acolo.

BlueAir se declară mulțumită de colaborarea cu Iașul, dovadă fiind creșterea numărului de destinații externe. Și vânzările pe ruta Iași-Constanța merg foarte bine, primele zboruri urmând a fi făcute din 15 iunie. BlueAir va continua extinderea pe Iași, au declarat pentru jurnalvirtual.ro oficiali ai companiei aeriene.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)