Surse: Telefoanele șefului de la CJ Maricel Popa au fost ridicate de procurorii DNA

Biroul președintelui CJ Iași, Maricel Popa, a fost percheziționat marți de procurorii DNA, iar telefoanele mobile ale acestuia au fost ridicate de anchetatori, afirmă surse din cadrul CJ. Se pare că ancheta procurorilor DNA l-ar viza și pe șeful CJ Iași.

Perchezițiile procurorilor DNA au durat peste cinci ore, fiind călcat inclusiv biroul președintelui Maricel Popa.

Surse din cadrul CJ afirmă că ambele telefoane mobile ale președintelui Maricel Popa au fost reținute de procurori, fiind ridicate totodată mai multe documente.

Șeful CJ Iași Maricel Popa urma să plece în cursul dimineții către București, la Ministerul Dezvoltării, fiind întors de către procurorii DNA de pe aeroportul din Iași.

Popa a plecat totuși spre Capitală în cursul după-amiezii, după ce procurorii DNA au părăsit instituția.

Percheziții au avut loc și în birourile unde funcționează Direcția de Audit, dar și la Direcția pentru proiecte europene, ambele situate în clădirea CJ Iași. Simultan, au avut loc percheziții și la Direcția de Drumuri.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că verificările se referă la unele contracte derulate de Direcția de Administrare a Drumurilor Județene Iași, ancheta vizând și modul în care a fost organizat concursul în urma căruia Daniel Achiței a fost desemnat director al instituției la începutul acestui an.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)