Promovare spectaculoasă a Miroslavei în liga a doua la fotbal. Primarul Dan Niță: Eu sunt ambițios, când mă apuc de ceva, chiar fac

Rezultat istoric pentru Știința Miroslava. În ultima etapă a ligii a treia, Știința Miroslava a câștigat pe terenul celor de la Miercurea Ciuc, liderul seriei. Ba mai mult, prin jocul rezultatelor, echipa din Miroslava reușește să promoveze în liga secundă. Înaintea ultimei runde, clasamentul arăta astfel: 1. Ciuc 63, 2 Hărman 62, Miroslava 61.

O victorie a Miroslavei la Ciuc nu era suficientă, ci Hărmanul trebuia să se împiedice acasă cu Pașcaniul. Lucru care s-a și întâmplat. Echipa din județul Brașov a condus cu 1-0 până spre final, iar în prelungirile partidei pășcănenii au egalat. Astfel, Miroslava termină pe primul loc cu 64 de puncte, în timp ce Ciuc și Hărman au înregistrat 63 de puncte.

Primarul Dan Niță de la Miroslava, care a asistat la meci, a declarat pentru jurnalvirtual.ro că a sperat până în ultima clipă în reușita echipei sale.

„Vă dați seama că am avut emoții și am trăit partida la intensitate maximă. Am demonstrat că putem face o echipă bună, cu jucători doar din zona Iașului. Așa vom face și mai departe, vom căuta tineri de la noi. Am pierdut multe puncte în acest campionat cu echipe fără pretenții, poate și pe fondul unor greșeli de arbitraj. Azi arbitrajul a fost unul corect. Sincer nu m-am gândit că Pașcaniul va mai egala, mai ales că Hărmanul are o echipă bună, cu mulți jucători talentați”, a recunoscut Niță.

Întrebarea e unde va juca Miroslava, pe stadionul din localitate sau pe arena din Copou?

„O să vedem, chiar acum discutam asta. Mă lupt să avem o bază sportivă modernă la Miroslava. Avem timp să o modernizăm până începe campionatul. Eu sunt ambițios, când mă apuc de ceva, chiar fac”, a spus primarul Niță.

El a afirmat că nu țintește promovarea în prima ligă, ci să închege o echipă competitivă.

„Sperăm să apară și clarificările legislative necesare. Aștept o lege normală, apoi să apară și sponsorii”, a mai declarat primarul din Miroslava.

Sport

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)