450 de invitați sunt așteptați în seara asta la Balul de la Castel. Evenimentul este organizat de Fundația Bethany, în sprijinul copiilor aflați în dificultate

Evenimentul caritabil Balul de La Castel are loc în seara asta și are ca invitat special Trupa Vunk. Evenimentul se va desfășura la Hotel Restaurant La Castel și este organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, în beneficiul copiilor și tinerilor aflați în dificultate, pe care îi asistă prin programele special concepute pentru aceștia.

Balul de La Castel, aflat la ediția a VI-a va fi prezentat de Melania Medeleanu și Pavel Bartoș, sub tematica Odată ca niciodată.

Prin această temă, organizatorii și-au propus să readucă în prim plan poveștile copilăriei și să creeze pentru cei 450 de invitați așteptați la eveniment, o atmosferă aparte.

“Pentru noi este o mare bucurie să fim co-organizatori ai acestui eveniment, mai ales că toate eforturile sunt îndreptate către copiii și tinerii sprijiniți de partenerul nostru, Fundația Bethany. În calitate de gazde, oferim resursele și tot suportul logistic necesar pentru ca oaspeții noștri să aibă, de fiecare dată, o experiență de neuitat alături de noi și o facem pentru a schimba în bine poveștile copiilor de la Fundația Bethany“, a declarat Robert Rădeanu Holicov, administrator la Hotel Restaurant La Castel.

Pentru a mobiliza cât mai multe fonduri în sprijinul cauzei, organizatorii au pregătit suprize de proporții în cadrul licitației caritabile. Iubitorii de sport și de artă își vor putea completa colecțiile personale cu obiecte care poartă semnătura lui Gheorghe Hagi, Horia Tecău, Ghiță Mureșan, Ilie Năstase și cu lucrări de artă ale pictorilor români recunoscuți atât în țară, cât și în străinătate.

56.000 de euro strânși la ediția de anul trecut

Evenimentul își propune în fiecare an să aducă ieșenii mai aproape de copiii și tinerii în dificultate pe care Fundația Bethany îi sprijină prin programele sale: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilități în cadrul căruia 40 de copii cu afecțiuni motorii și neuro-motorii beneficiază de recuperare individuală gratuită; programul de burse prin care 38 de tineri din mediul rural beneficiază de sprijin financiar și de sesiuni de orientare personală și profesională; programul de sprijin psiho-social pentru tinerii cu tulburări de comportament, adicții și boli cronice pe care specialiștii Fundației Bethany îi ajută prin terapie și consiliere să depășească situații dificile.

În anul 2016, Balul de La Castel a mobilizat suma de 56.000 de euro, bani care au fost direcționați către programele Fundației Bethany. 187 de copii și părinți au beneficiat pe parcursul anului trecut de serviciile și sprijinul specialiștilor fundației în două centre aflate în Iași și Târgu-Frumos, 208 copii din 3 sate au fost implicați în activități educaționale, peste 100 de tineri cu tulburări emoționale și de comportament au primit și primesc în continuare sprijinul unei echipe specializate.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)