Filiala municipală a PSD Iași îl sprijină pe Grindeanu. Maricel Popa, șeful județenei PSD: «Nu am fost consultați. Chirica și-a asumat probabil comunicatul, dar el este un farsor»

Filiala municipală Iași a PSD și-a anunțat susținerea pentru premierul Sorin Grindeanu, considerând că ar o premieră „tristă” ca un partid care a câștigat alegerile să-și îndepărteze propriul guvern la doar câteva luni de la investire.

„PSD Iași consideră că pentru a performa și a obține rezultate, Guvernul trebuie sprijinit politic, în special de către conducerea partidului și parlamentarii PSD, formațiune care a propus actuala formulă guvernamentală”, se arată în comunicatul PSD Iași, organizația pe municipiu.

Totodată, organizația municipală Iași a social-democraților consideră că „PSD trebuie să evite conflictele interne și disputele publice pe marginea guvernării, iar eventualele disfuncții și imperfecțiuni în activitatea politică, ca și în cea guvernamentală trebuie discutate și rezolvate cu sinceritate și responsabilitate”.

„Organizația municipală Iași a PSD consideră că toți membrii partidului trebuie să facă eforturi pentru ca formațiunea politică să evite o premieră tristă, cu efecte de imagine greu de anticipat, în care un partid care a câștigat alegerile să își îndepărteze propriul Guvern la mai puțin de jumătate de an de la investire fără un motiv bine fundamentat”, se mai arată în comunicatul filialei municipale a PSD Iași.

Comunicat este asumat de Biroul de Presă al filialei municipale, nu de liderul filialei, Paul Boișteanu.

Șeful filialei județene PSD Iași Maricel Popa a sărit ca ars, spunând că este vorba de fapt despre un comunicat asumat de Mihai Chirica.

Maricel Popa a afirmat înaintea ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, că îl susține pe Liviu Dragnea și că nu știe nimic despre comunicatul transmis de filiala municipală Iași a PSD.

„Este o greșeală acel comunicat al filialei municipale. Nu am fost consultați noi cei de la filiala județeană. Eu votez pentru programul de guvernare al PSD și îl sprijin pe Liviu Dragnea. Probabil că acest comunicat al organizației municipale este asumat de Mihai Chirica, dar el este un simplu membru. Chirica este un farsor”, a precizat liderul filialei județene a PSD Iași.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)