Cu jucători de mâna a doua aduși de prin toate zările, Iașul nu arată a trupă de primele locuri: 0-2 cu Craiova, după o evoluție dezamăgitoare

Craiova și Iașul au deschis noul sezon la fotbal, oltenii câștigând lejer partida de la Drobeta Turnu Severin. Era de urmărit prestația ieșenilor, mai ales după declarațiile triumfaliste că ne vom bate pentru play-off în acest sezon. Primarul Mihai Chirica preciza după plecarea cupului Prunea-Neagoe că s-a terminat cu mediocritatea la echipa ieșeană și că din acest sezon se va urmări doar performanța. Cu astfel de jucători este însă greu de crezut că CSMS poate face față în prima ligă. Cât despre play-off, ținta pare imposibilă cu asemenea prestații.

Evoluția Iașului a fost sub așteptările fanilor, jucătorii din Copou arătând carențe la toate capitolele. Cu jucători aduși de peste tot, CSMS Iași a evoluat fără orizont cu Craiova. Oltenii au învins cu 2-0, dar scorul putea fi mult mai aspru, dacă jucătorii Craiovei n-ar fi tratat superficial multe faze ofensive.

Invitat în platoul Digisport, ieșeanul Daniel Pancu a spus că CSMS-ul din sezonul trecut era cu două clase peste ceea ce a arătat Iașul în primul meci al noului sezon.
În etapa a doua, CSMS Iași va întâlni Gaz Metan Mediaș în Copou.

Sport

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)