După vârful din perioada concediilor, Autonom Rent a Car pregătește ofensiva pentru toamnă. Tarquinius Stamate (director Iași): Sperăm în rezultate la fel de bune

Autonom Rent a Car Iași se pregătește pentru toamnă, după ce a încheiat luna august în forță.
„Vara este cea mai aglomerată perioadă la noi. Nu am avut mașini, oferta a fost mică față de numărul ridicat de solicitări”, a afirmat pentru jurnalvirtual.ro, Tarquinius Stamate, directorul pe Iași al companiei Autonom Rent a Car.
Cine sunt cei care au închiriat mașini în această perioadă? E vorba mai ales de românii plecați la muncă în străinătate ce au revenit acasă pe perioada verii. Durata de închiriere ajunge și la 10 sau 14 zile.

După vârful înregistrat în cele două luni de vacanță, Autonom pregătește toamna, când lucrurile reintră în normal.
„Din septembrie reintră firmele în activitate, astfel că va crește cererea pe acest segment. Totodată, ne vom îndrepta atenția către Aeroport, unde vrem să creștem pe zona de închirieri. Sperăm să fie o toamnă bună pentru noi”, a afirmat directorul Autonom Iași.
Cel care se va ocupa de punctul de lucru de la Aeroport este Ionuț Dârzu, un tânăr ambițios cu rezultate remarcabile până acum, după cum îl caracterizează șeful său, Tarquinius Stamate.

„Este un angajat implicat, chiar el a avut inițiativa să ne dezvoltăm pe Aeroport. A fost deja la Timișoara și Cluj, pentru a vedea cum funcționează acolo lucrurile”, a precizat directorul Autonom Iași.
Dacă în acest an, la Aeroportul din Iași vor fi disponibile doar câteva mașini, pentru 2018 planurile Autonom sunt mult mai ambițioase. Astfel, Autonom intenționează să ajungă la 20-30 de mașini alocate pentru Aeroportul din Iași, în condițiile în care și traficul de pasageri ar urma să crească spre 1,5 milioane.

Autonom Rent a Car este cea mai mare firmă de închirieri mașini din România

Compania are acoperire națională, activează în 29 orașe, iar parcul auto numără peste 3.000 de autoturisme noi.
Autonom Rent a Car a dezvoltat un portofoliu diversificat de servicii care include nu doar închirieri pe termen scurt, ci și pe termen mediu sau lung (Leasing Operațional), transferuri cu șofer și management de flote.
Sediul central este la Piatra Neamț, iar cel de la Iași funcționează în Păcurari. Totodată, există și un birou în incinta Aeroportului ieșean. Serviciile de închiriere sunt disponibile 24 de ore din 24.

„Avem cam toate mărcile, de la Logan până la Opel, Volkswagen, Ford sau Mercedes. Punem la dispoziție și dubițe de marfă, inclusiv frigorifice”, a declarat Tarquinius Stamate, directorul zonal Autonom Rent a Car.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)