Consilierul județean Mircea Manolache despre ruptura sa de PMP: „S-au făcut presiuni asupra mea. A fost un șantaj ordinar pe care îl voi expune opiniei publice”

Consilierul județean Mircea Manolache susține că a fost supus unui șantaj din partea liderilor PMP Iași, amenințând că va face dezvăluiri pe această temă în perioada următoare. Manolache a fost ales consilier pe listele UNPR, însă după fuziunea acestui partid cu PMP a intrat în conflict deschis cu Petru Movilă și Alin Aivănoaei, șefii partidului lui Traian Băsescu la Iași.
Consilierul UNPR spune că linia PMP Iași nu mai coincide cu respectarea intereselor comunității locale, acesta fiind și motivul rupturii sale de PMP.

Mircea Manolache amintește într-un comunicat de presă, că în iulie 2016 a votat pentru modernizarea a două drumuri județene, fiind vorba de investiții majore în turismul ecumenic al județului și că fără votul său, proiectul ar fi picat în plenul CJ.

„Nu cunosc motivele pentru care consilierii județeni din partea PNL Iași au respins acest proiect. Știu foarte bine însă motivele pentru care consilierii PMP Iași au fost nevoiți să respingă această investiție în turismul ecumenic al Iașului. Cunosc aceste presiuni pentru că ele au fost exercitate și asupra mea. Voi reveni în scurt timp cu detalii asupra presiunilor incredibile la care am fost supus”, afirmă Mircea Manolache.

Consilierul județean UNPR spune totodată că a ales să-și asculte conștiința și să nu țină seama de ordinele unui lider de partid care ar fi dorit să-l șantajeze pe șeful CJ Maricel Popa.

„Pentru că eram într-o alianță electorală vremelnică, realizată între UNPR și PMP, președintele PMP Iași, Petru Movilă și secretarul acestui partid Alin Aivănoaei, și-au permis să exercite din acel moment presiuni din ce în ce mai mari asupra mea. Un șantaj ordinar pe care urmează să îl expun opiniei publice”, adaugă Mircea Manolache.

Administratie, Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)