Deputatul Cosette Chichirău despre noua sesiune parlamentară: “Se anunță tensionată. Vom fi vigilenți, iar dacă va fi cazul vom protesta în Parlament”

Liderul USR Iași, deputatul Cosette Chichirău, susține că sesiunea parlamentară care începe vineri se anunță tensionată, în condițiile în care, foarte probabil, majoritatea PSD-ALDE va continua atacurile grosolane la Justiție. Ea a precizat că opoziția trebuie să fie vigilentă, iar dacă va fi cazul să inițieze proteste în Parlament.

Cosette Chichirău spune că se așteaptă ca tensiunile cele mai mari în Parlament să apară pe chestiunile care țin de funcționarea Justiției.
“Va fi o sesiune tensionată, în care PSD-ALDE va continua atacul la Justiție. Nu se vor potoli. Dragnea și Tăriceanu trebuie să scape de dosare și vor încerca să distrugă DNA și să supună procurorii politicului”, a declarat deputatul Cosette Chichirău.
Ea a precizat că pe lângă încercările PSD-ALDE de a pune “căpăstru” Justiției, se vor aduna și tot felul de “trăsnăi” economice pe care majoritatea va încerca să le treacă prin Parlament.

“Vedem deja că se înmulțesc problemele economice, pentru că încasările la buget scad. Prețul carburanților crește peste noapte, plus că se continuă în aceeași notă, cu atacuri la adresa firmelor, a multinaționalelor, iar mai nou și la adresa băncilor”, a mai spus deputatul Cosette Chichirău.

Liderul USR Iași consideră că opoziția va trebui să fie vigilentă în noua sesiune parlamentară și să reacționeze ferm la orice derapaj al puterii.
“Vom fi atenți la tot ce se introduce în Parlament și suntem pregătiți să apelăm la toate căile parlamentare posibile. Vom introduce amendamente, vom vota împotrivă, iar ca ultimă soluție va fi protestul în Parlament. Cert e că vom fi vigilenți”, a afirmat deputatul USR.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)