Ziarul de Iași: Gemini CAD Systems vinde înaltă tehnologie producătorilor mondiali de mobilă de lux

Compania ieşeană Gemini CAD Systems, deţinută de antreprenorii Traian Luca şi Mihai Mitrică, a lansat pe piaţă un produs software dedicat optimizării proceselor tehnologice în industria mobilei de lux, scrie Ziarul de Iași.

„Pentru producătorii mondiali de mobilă de lux şi scaune auto cu piele naturală, pregătirea şi tăierea acestui material este un proces extrem de complex. Preţul tot mai mare al pielii, presiunea de a mări productivitatea şi de a scădea costurile fac absolută necesară implementarea de tehnologii avansate. Cu o îndelungată experienţă în tehnologii pentru domeniul fashion, Gemini CAD Systems a fost solicitată de un mare producător german de mobilă să exploreze şi posibilitatea unor soluţii de eficientizare industrială“, spune Mihai Mocanu, directorul de marketing al Gemini CAD Systems.

Compania a realizat în 2016 o cifră de afaceri de 19,1 milioane lei, în creştere cu 32,4% faţă de 2015. Anul trecut, profitul net al firmei a fost de 4,4 milioane lei, cu un milion de lei în plus comparativ cu indicatorul obţinut în urmă cu doi ani. La finele anului 2016, pentru Gemini CAD Systems lucrau 69 de programatori.

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)