Breaking News pe CNN cu uraganul Irma: Toată lumea pe teren, nimeni nu se isterizează în casa mogulului

CNN, jurnalul de ora 18 (ora 11 în America). Se merge în continuare cu Breaking News pe subiectul uraganului Irma: Nu există platou, până și prezentatorul e pe teren, e drept într-o zonă unde intensitatea furtunii nu e așa mare. Reporterii (oamenii cu experiență) abia stau în picioare (nu-i lasă Irma), trec legătura de la unul la altul. Pe ecran rulează imagini relevante, transmisiile LIVE din fiecare punct nu durează mai mult de un minut.
În 8 minute am văzut vreo 10 transmisii din locuri diferite. Urmează un grafic cu deplasarea uraganului, se revine cu transmisii LIVE la fel de scurte. Abia pe la 18.20 e o intervenție din Orlando, tot pe tema uraganului.

Pustiu în Miami, pustiu pe autostrăzi, se transmit imagini LIVE de peste tot. Nici un om la plimbare, doar reporterii CNN mișună printre copaci căzuți și macarale rupte. Ai senzația că ești acolo (nu ca la noi cu Ciuvică și Chireac pe post de specialiști în Casa Mogulului), înțelegi ce se întâmplă. Tabloul e sumbru, dar nimeni nu se isterizează, nu se fac glume idioate, toată lumea e pe teren. Uraganul Irma n-a trecut încă, starea de alertă se menține. Ne uităm ca la spectacol, gândindu-ne cum ar reacționa la noi autoritățile într-o situație de criză. Cât despre televiziunile de știri, știm deja reacția: ar fi un urlet continuu. (Sursa foto: cnn.com)

Media

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)