Ședință fără scandal la municipala de tineret PNL. Consilierul Etienne Ignat este noul lider al filialei

Vreo 125 de tineri liberali s-au adunat azi la FabLab pentru alegerea noi conduceri a filialei municipale a PNL. A fost un singur candidat, astfel că ședința a fost lipsită de tensiuni, totul durând o oră și jumătate.

Surse din cadrul filialei spun că au existat negocieri între taberele din organizație și că s-a convenit o conducere care să împace pe toată lumea.

Noul lider la TNL Iași este consilierul local Etienne Ignat, el urmând să fie secondat de doi prim-vicepreședinți, Cristian Nistor și Otilia Vasiliu (provine de la fostul PDL).

„Toată lumea e mulțumită, în noul birou sunt oameni și de la PNL, dar și de la PDL sau Forța Civică. Am vrut să dăm un mesaj că facem front comun. E un punct zero la filiala de tineret. Vrem să consolidăm relația cu societatea civilă, cu organizațiile de studenți, cu mediul de afaceri. Vom fi preocupați inclusiv de zona IT”, a declarat pentru jurnalvirtual.ro noul șef al tineretului liberal pe municipiu, Etienne Ignat.

Alegerile pentru organizația județeană a tinerilor din PNL Iași vor avea loc la finele săptămânii viitoare. Până în prezent este anunțată o singură candidatură, cea a consilierului județean Marius Minea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)