Cătălin Ivan despre Dragnea: Este o văduvă neagră, se îndrăgostește de fiecare premier, apoi îi omoară

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan susține că Liviu Dragnea se comportă ca o văduvă neagră, care se îndrăgostește de fiecare premier, apoi îi omoară. Ivan afirmă că Dragnea ar trebui să înțeleagă să lase premierul să conducă echipa, fără să intervină permanent în actul guvernării.

„Dragnea este o văduvă neagră. Se îndrăgostește de fiecare premier, apoi îi omoară. PSD este într-un blocaj. Dragnea îi prezintă în partid la început pe fiecare ca fiind cel mai bun pentru funcția de premier, apoi vrea să scape de ei”, a afirmat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul mai spune că este jenant ca la trei luni de la instalarea celui de-al doilea guvern să se încerce înlăturarea mișelește a premierului Tudose.

„Am înțeles că pe Liviu Dragnea nu-l interesează viitorul partidului, nici al țării, ci doar să fie câteva zile în plus liber și Tel Drum să mai ia niște contracte. Dar nu este necesar să ne facem de râs în Europa”, a precizat Ivan.

El consideră că premierul Mihai Tudose este responsabil de remanierea miniștrilor și că este firească înlocuirea celor cu probleme penale.

„Cum să-i ții în guvern, apoi să-i trimiți la discuții la Bruxelles? Poate că sunt nevinovați, dar până își rezolvă problemele trebuie retrași”, a afirmat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul PSD susține că în mod normal, deciziile importante ar trebuie luate în Comitetul Executiv al PSD, însă actualul CEx nu funcționează corespunzător, pentru că mulți șefi de filiale sunt interimari, iar soarta lor este decisă de Dragnea.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)