Comentariu ZF: Cum să faci bugetul unei companii pe 2018 dacă nu crezi în ce se anunță oficial de la Palatul Victoria?

„Guvernul PSD/Tudose/Dragnea a reuşit să producă şi să inducă o asemenea stare de nervozitate în rândul companiilor, în rândul directorilor generali, directorilor financiari şi a celor de resurse umane încât orice măsură bună fiscal pentru firme sau pentru angajaţi este anulată de faptul că nimeni nu ştie pe ce să se bazeze în construcţia bugetului pe 2018 şi chiar pe 2019.

Aproape nimeni nu mai crede în ceea ce spune PSD, principalul partid de guvernământ, în ceea ce spune Dragnea, în ceea ce spune premierul Tudose, sau ministrul Finanţelor sau ministrul Muncii.

Cum să faci bugetul unei companii pe 2018 dacă nu crezi în ceea ce se anunţă oficial, de la Palatul Victoria? Iar încrederea face parte din business exact ca şi taxele şi impozitele.

Deşi multe companii sunt de acord cu trecerea tuturor contribuţiilor sociale de pe firmă pe angajat, cei mai mulţi dintre angajatori nu înţeleg substratul acestei mişcări.

Înţeleg că trebuie să majoreze salariul brut al angajatului cu 22% pentru a face loc acestei treceri, dar toată lumea crede că în spate este o şmecherie politică a PSD-ului pe care ei o vor plăti”.

Citește comentariul semnat Cristian Hostiuc pe zf.ro

Afaceri

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)