Prefectul reacționează după un articol apărut pe jurnalvirtual: Vor fi mai multe ghișee la Finanțe, în zilele când e aglomerat

Scriam zilele trecute pe jurnalvirtual.ro că la Direcția de Finanțe din Iași e nebunie la ghișee în partea a doua a lunii, când se plătesc contribuțiile la stat de către persoanele juridice. Săptămâna trecută erau doar două ghișee deschise, iar la coadă se aflau zeci de persoane. O nervozitate generală în rândul contribuabililor, dar iritare mare și pe capul funcționarelor de la ghișeu, care n-au nici o vină că șefii lor nu fac nimic pentru a suplimenta personalul.

Prefectul Marian Șerbescu promite că lucrurile se vor îndrepta. El spune că a discutat cu cei de la Finanțe și că s-ar fi convenit ca atunci când e aglomerat să funcționeze ghișee suplimentare. O măsură logică, pentru că nu e normal să ai același număr de ghișee (două) și când în instituție sunt 10 oameni, dar și atunci când la cozi așteaptă zeci de persoane. Urmează să vedem dacă într-adevăr după discuția prefectului cu șefii de la Finanțe situația se va schimba la ghișeele instituției care adună banii la buget.

Administratie

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)