Iulia Scântei îi cere lui Maricel Popa să renunțe la balul din luna noiembrie: „Anul ăsta comemorăm jertfa românilor, nu aniversăm nimic. Nu e cazul să facem baluri festive, târguri de zacaricale și focuri de artificii”

Senatorul liberal Iulia Scântei îi cere șefului CJ Maricel Popa să renunțe la balul festiv de la finele lunii noiembrie, explicând că e jignitor și imoral să organizezi un asemenea eveniment, în condițiile în care în urmă cu 100 de ani Iașul trecea printr-o criză umanitară de proporții.

„Domnule Maricel Popa, nu cheltuiți banii care vin de la guvern, adică 6 milioane de lei, pentru un bal la care să participe parlamentari și miniștri. Un bal putem face în martie 2018 când aniversăm unirea Basarabiei cu țara mamă. Anul ăsta comemorăm jertfa românilor. Nu aniversăm nimic, nu e cazul să facem baluri festive, târguri de zacaricale și focuri de artificii. E bine că vin 6 milioane de lei la Iași, dar îi putem folosi altfel, nu pentru evenimente de acest gen. În urmă cu 100 de ani am avut 30.000 de morți pe străzile Iașului din cauza tifosului”, a spus senatorul liberal.

Iulia Scântei a anunțat că nu va participa la balul de la Iași.

„Am văzut aceeași atitudine la PSD și ieri, când în loc să aducă un omagiu victimelor Colectiv, social-democrații s-au adunat la ziua lui Dragnea”, a adăugat senatorul PNL.

Politica

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)