Cătălin Urtoi (Împreună pentru A8) despre amânarea ședinței de guvern de la Iași: ”Le este frică de proteste, de asta nu mai vin. Mămăliga explodează și în Moldova. Urma să-i întâmpinăm cu vuvuzele”

Guvernul a amânat ședința festivă de la Iași de frica protestelor, susțin reprezentanții Asociației ”Împreună pentru Autostrada A8”, aceștia precizând că erau pregătiți să-i întâmpine cu vuvuzele pe miniștri.
Cătălin Urtoi, membru fondator al Asociației ”Împreună pentru autostrada A8”, a afirmat că amânarea ședinței de guvern de la Iași din 24 noiembrie arată frica guvernanților că vor fi întâmpinați cu proteste de către ieșenii care vor începerea autostr]zii Iași-Târgu Mureș.

”Eram pregătiți să-i întâmpinăm cum se cuvine, cu vuvuzele. Pregăteam un protest în fața Palatului Culturii, acolo unde urma să aibă loc ședința guvernului. Ei au motivat că au programul încărcat, dar sunt basme, le este frică de noi. Mămăliga explodează și în Moldova și nu mai au curaj să dea piept cu oamenii”, a declarat Cătălin Urtoi, membru fondator al Asociației ”Împreună pentru autostrada A8”.

”De data asta, nu pregăteam baloane, ci vuvuzele. Cei din guvern sunt informați. Știau probabil ce urma. Era un semnal prost să aibă o astfel de primire într-un fief PSD, de asta au renunțat”, a mai spus Urtoi.

Diverse

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)