PNL: ”Chirica înjură dimineață PSD, apoi își trece proiectele în consiliu cu sprijinul PSD. Este ipocrizie și duplicitate. Să-și dea demisia din PSD”

Liderul filialei Iași a PNL deputatul Marius Bodea îi cere primarului Mihai Chirica să-și dea demisia din PSD, acuzându-l de ipocrizie și duplicitate, pentru că dimineața înjură PSD și Guvernul, iar după-amiază își trece proiectele din consiliul local cu sprijinul PSD.
Deputatul Marius Bodea a spus duminică, într-o conferință de presă că edilul Mihai Chirica atacă PSD când are el chef, însă este susținut de majoritatea PSD în consiliul local.

”Nu pot să nu constat ipocrizia primarului Chirica, membru PSD, ajuns primar exclusiv cu ajutorul PSD, susţinut de majoritatea PSD din consiliul local. Dimineață el înjură PSD și guvernul, iar după-amiază își trece proiectele cu sprijinul PSD. Această duplicitate imatură ne face să fim și mai izolați ca oraș, pentru că lipsa de caracter a unui primar PSD raportat la propriul partid, îi face pe toți ieșenii să sufere”, a afirmat liderul filialei ieșene a PNL, deputatul Marius Bodea.
Totodată, Marius Bodea îi cere lui Mihai Chirica să demisioneze din PSD.

”Dacă tot îi critică pe cei din PSD când are chef, să aibă curajul să vină din nou în faţa oamenilor să le ceară votul pe persoană fizică”, a afirmat deputatul liberal.
Primarul de Iași Mihai Chirica a criticat PSD în mai multe rânduri, lansând atacuri și la liderul partidului Liviu Dragnea, cele mai vehemente luări de poziție fiind la începutul anului, pe tema OUG13.

În urmă cu câteva zile, primarul Mihai Chirica, membru PSD, a spus că prin modificările aduse de guvern la Codul Fiscal, bugetul local va fi afectat direct și profund, și că după evaluarea impactului financiar vor fi luate măsuri pentru a corecta această situație.
Înaintea adoptării de către guvern a ordonanței privind modificările la Codul Fiscal, Mihai Chirica afirma că primele estimări arată o pierdere la bugetul Iașului de 20 de milioane de euro și că anul viitor „lista de investiții a primăriei se va duce spre zero“.

Politica

Comentarii

Un comentariu to “PNL: ”Chirica înjură dimineață PSD, apoi își trece proiectele în consiliu cu sprijinul PSD. Este ipocrizie și duplicitate. Să-și dea demisia din PSD””

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)