Asta da vacanță: Un cuplu din Iași a plătit 10.000 de euro pentru a petrece Crăciunul și Revelionul în Maldive. Care sunt piețele de Crăciun din Europa preferate de ieșeni

Un cuplu din Iași a achiziționat un pachet de vacanță pentru Crăciun și Revelion de 10.000 de euro în Insulele Maldive, au precizat vineri reprezentanții companiei Christian Tour.

”A crescut cererea pentru destinațiile exotice. Un cuplu din Iași va petrece Crăciunul și Revelionul în Maldive, condițiile fiind pe măsură, la un hotel de cinci stele. Cele două persoane s-au prezentat la noi la agenție, au spus că alocă suma de 10.000 de euro pentru vacanță, iar noi am configurat sejurul”, a declarat Doina Grigoraș, director executiv Christian Tour.

Ea a mai spus că destinațiile externe preferate de ieșeni în această perioadă sunt Viena, Budapesta, Dresda și Praga, unde sunt organizate târguri de Crăciun.

Reprezentanții Christian Tour afirmă că există o cerere în creștere și pentru destinațiile interne, turiștii preferând pachete care includ și obiceiuri și tradiții românești, precum tăierea porcului, colindele sau plimbările cu sania.

Directorul executiv al companiei a mai spus că în vara anului 2017, peste 5.500 de persoane au călătorit prin Christian Tour cu avioane charter de pe aeroportul din Iași către Antalya, Creta și Zakynthos, iar pentru anul viitor se estimează că traficul pe cursele charter de la Iași se va apropia de 7.000 de pasageri.

”Antalya este deja la vânzare, de la tarife care încep de la 355 de euro plus taxe de aeroport de 95 de euro. Perioada de early-booking în 2018 se va încheia undeva în februarie-martie, pentru că hotelierii turci au cereri mari de pe alte piețe, precum cele din Polonia și Rusia. Anul viitor menținem zborurile spre Antalya și Creta de la Iași, dar în loc de Zakynthos introducem Corfu”, a mai spus Doina Grigoraș, directorul executiv Christian Tour.

Turism

Scrie un comentariu

(obligatoriu)

(obligatoriu)